Evaluatiekrant Pasen 2019

Dit jaar met Pasen hebben we verschillende activiteiten uitgevoerd. We hebben natuurlijk eitjes gezocht met én zonder de paashaas. Toch wel spannend zo’n juf die ineens de Paashaas is geworden! Maar… de kinderen hebben erg goed gezocht en elke keer de eitjes gevonden. Als beloning kregen ze een lekkere chocolade paashaas om te delen.

De kinderen hebben hele mooie knutselwerkjes gemaakt, zoals een bordje geverfd en daar een paashaasje op geplakt en een staartje eraan gegeven. Ze hebben een eierkransje mogen maken.  Deze mochten meteen mee naar huis om het thuis ook gezellig te versieren.

Op de groep waren verkleed pakjes die de kinderen mochten gebruiken om zelf de paashaas te spelen. Snorhaartjes en een neusje geschminkt en klaar was de paashaas!

Tussendoor hebben we ook gezongen en gedanst op liedjes zoals kuikentje PIEP.

Ook hebben we spelletjes gedaan. De kinderen mochten spulletjes op kleur sorteren en ei-puzzels maken. Dat was best moeilijk, maar iedereen heeft het geprobeerd! En de kinderen hielpen elkaar ook goed.

We hebben boekjes gelezen over het thema Pasen, ‘boer Boris en de eieren’ en ‘PIEP het is Pasen’. Lezen blijft een super leuke activiteit.

We hebben ook nog gekookte eitjes gegeten. Het eiwit is dan favoriet. Het eigeel bleef vaak liggen. Maar er werd goed geproefd.

Het was een superleuke, vrolijke en gezellige Paasweek. We hopen dat jullie thuis ook een heerlijk Paasweekend hebben gehad!

 

Groetjes van de juffen