Oudercommissie

Oudercommissie

We hebben 2 oudercommissies 1 op de Annastraat en 1 op de Pandelaar.

Op de Annastraat bestaat deze uit de volgende leden;

Leon Verbaarschot

Ik ben de vader van Thijn en Saar. Zij zitten bij de Vliegeniers. Meestal op maandag en dinsdag. Sinds Oktober 2015 ben ik lid van de oudercommissie Annastraat.  Mochten jullie dingen hebben waar jullie tegen aan lopen kun je me altijd aanspreken.

Jessica Lathouwers

Hoi, ik ben de moeder van Tim (Vliegeniers) , Rik ( Vliegeniers ) en Daan (Vlinders).  Ze gaan 3 dagen in de week naar de bso/kdv aan de St. Annastraat. Ik werk 32 uur als projectleider bij MSD AH. Sinds 2016 zit ik bij de oudercommissie van de St. Annastraat.

Leony Ivits

Ik ben de moeder van Jesse en Milan. Jesse is 6 jaar en speelt 1 of 2 dagen per week na schooltijd bij de Vliegeniers. Milan is 3 jaar en speelt 1 dag per week bij de Rupsjes. Zelf werk ik als leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik vind het leuk om mee te denken over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor de Ontdekking, daarom ben ik sinds 2016 lid van de oudercommissie van de St. Annastraat.

Mandy Rovers

Hallo, ik ben Mandy Rovers. Moeder van Glenn en Jace. Glenn zat op de Pandelaar (psz) en Jace bij de Rupsjes op de St. Annastraat. Ik werk op een woonhuis voor mensen met een verstandelijke beperking in Uden. Sinds 2017 zit ik in de oudercommissie van de St. Annastraat.

ocanna8@deontdekking-kdv.nl

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Op de Pandelaar bestaat deze uit de volgende leden;

Neeltje Raaijmakers

Hallo, ik ben Neeltje Raaijmakers ben getrouwd met Gertjan Raaijmakers en samen hebben wij 2 kinderen: Tess (2014) en Luc (2017), Tess zit op de peuterspeelzaal bij de boterbloempjes. Sinds de geboorte van Tess ben ik lekker thuis met mijn kindjes. Ik ondersteun mijn man met zijn bedrijf, heb eens in de twee weken een oppas kindje en ik werk als oproepkracht zo nu en dan nog in de horeca. In mijn vrije tijd ga ik graag gezellig eten, op stap met vrienden en probeer ik iedere week naar het baby/peuterzwemmen te gaan met de kinderen.


Maartje Rutten 

Mijn dochter Mijke ging tot voor kort naar de Boterbloempjes. Ze is nu 4 geworden en dus gaat ze naar school. Mijn zoon Stan is 1 jaar en gaat elke week met veel plezier naar de Bijtjes. Ik werk als leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik vind het leuk om mee te denken over allerlei onderwerpen die belangrijk zijn voor de kinderopvang. Ik hoop hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen in de oudercommissie van de Pandelaar.

Aafke Selten

Ik ben de moeder van Saar (Bengels), Deen (Bloemtjes en Paardenbloempjes) en Toob ( Bloemetjes).

Kristel Berrety

Ik ben de moeder van Pleun ( Bloemetjes) en Guus ( Bloemetjes).

 

ocpandelaar@deontdekking-kdv.nl