update corona

 In Uncategorized

Beste ouders/verzorgers van De Ontdekking,

Update coronavirus:

Steeds meer scholen zijn genoodzaakt groepen te sluiten vanwege het coronavirus.

Ouders komen daardoor in de problemen omdat ze niet naar hun werk kunnen, niet vanwege gezondheidsklachten maar omdat er geen ”opvang” is voor hun kind. Wij begrijpen maar al te goed dat ouders ons dan gaan bellen of wij de opvang voor hun kind, zonder gezondheidsklachten kunnen verzorgen.

Helaas kunnen wij dat niet! Onze BSO groepen zijn normaal geopend en wij zijn erg blij met de inzet van ons personeel, samen bekijken wij elke ochtend weer wat verantwoord is en wat eventueel niet, het gezonde verstand en de richtlijnen van het RIVM zijn hierbij doorslaggevend. Wij hebben tijdens schooluren geen personeel beschikbaar om deze groep kinderen op te vangen, zij zijn allemaal ingezet op zowel de dagopvang als de peuterspeelzaal. Wij vinden dit echt heel vervelend, wij hopen dan ook op jullie begrip hier voor.

Wij willen onze ouders bedanken voor de verantwoordelijkheid die zij nemen in deze lastige tijd en willen ook vragen dit vooral te blijven doen zolang de richtlijnen gelden. Onze groepen zijn duidelijk minder bezet en kunnen om deze reden eventueel samengevoegd worden.

Het kan zijn dat je kind normaal gesproken niet ziek genoeg is om thuis te blijven en wij dit dan prima vinden omdat hij/zij  geen extra zorg behoeft, nu zal dat anders zijn en kijken wij of de kinderen volgens de richtlijnen van het RIVM ziek zijn, houd hier rekening mee als je twijfelt of je kind kan komen.

Vooralsnog is het overgrote deel van onze medewerkers goed en verantwoord inzetbaar en kunnen wij de opvang bieden zoals gewoonlijk.

Wanneer het RIVM de richtlijnen aanpast zullen wij jullie daar van op de hoogte houden.

Houd zelf ook de actuele situatie in de gaten op onderstaande link.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

Met vriendelijke groet,

Team De Ontdekking.

Recent Posts