Zomervakantie week 1 Crazy air week

 In Uncategorized

Maandag 9 juli 

Deze week hebben we een te gek springkussen van Crazy Air achter op het veld staan bij de Annastraat.  Ken je die gekke waterslurven nog? Ook hier gaan wij vandaag de leukste dingen mee doen. Spelletjes , parcours en vooral heel veel lol gaan wij hiermee beleven.

Dinsdag 10 juli

Je zult versteld staan wat je allemaal kunt doen met ballonnen. Alleen maar gewone ballonnen opblazen en vullen met water? Dat had je gedacht! We hebben gewone ballonnen, bounce ballonnen en vorm ballonnen. Ook vandaag kunnen jullie weer lekker uitrazen op het springkussen.

 

Woensdag 11 juli 

Wie is de watermeloen kampioen van de dag? Met de handen op de rug mag iedereen zijn best doen om zijn of haar watermeloen te eten.  Pfoe… dat valt nog niet mee he? Ook hebben we vandaag weer leuke spelletjes op het programma staan.

 

Donderdag 12 juli 

Pief paf poef! Welke boef kan er het hardste schieten met zijn waterpistooltje? Ook springen we er vandaag weer vrolijk op los. Boing Boing Boing.

 

Vrijdag 13 juli

Vergeet vandaag je zwemkleding niet want er staan geweldig leuke waterspelletjes op het programma. Vergeet je het zonnetje niet mee te nemen vandaag?

 

Recent Posts