Zomervakantie week 3 Kunstweek

 In Uncategorized

Maandag 23 juli 

Vandaag laten we zien hoe creatief we allemaal zijn. De 7+ kinderen mogen graffiti spuiten op canvas doeken. Vergeet je oude kleren niet aan te trekken.
De 7- kinderen gaan hun eigen schilderij maken met een plantenspuit. En wat kun je allemaal maken met rietjes? Kastelen, achtbanen, een huis of misschien wel een giraf.

 

Dinsdag 24 juli 

De 7+ kinderen mogen eerst een ontwerp maken van wat ze graag willen maken. Een letter, actie poppetje, een vormpje of een dier?
Je tekent dit uit op een tempex plaatje en mag dit zelf uitzagen, maar let wel goed op je vingers.
De 7- kinderen mogen heerlijke taartjes of cupcakes gaan maken met sponzen! Wie kan de lekkerste maken?

Woensdag 25 juli

Hmmmm… je krijgt een onderzetter, een paar punaises en draad… wat moet je daar toch mee? Wees creatief en iedereen krijgt de leukste creaties.
Wie lust er allemaal pizza? We gaan een lekkere lunch maken met zelfgemaakte pizza’s!

 

Donderdag 26 juli 

Plastic bekers in allerlei verschillende kleuren wat kan je daar toch allemaal mee maken? Zolang je een hek hebt kun je de leukste vormpjes maken.
Ook doen wij het cijferspel, maar wat is dat nou eigenlijk? Zorg als je een cijfer hoort dat je zo snel mogelijk je zakje opblaast en kapot slaat. Oef dat is spannend.

Vrijdag 27 juli

Wat houden we toch allemaal van de zomer he? Lekker barbecueën in het zonnetje, vandaag maken wij onze eigen barbecue met vers fruit. Jummie!
En schrijven met de voeten valt nog niet zo mee…. Zou verven ons beter af gaan? Laat jij zien dat jij de nieuwe Vincent van Gogh kunt worden?

 

Recent Posts